วันจันทร์ที่ 30 พฤศจิกายน พ.ศ. 2552

HOW TO make gingerbread (Elisenlebkuchen)

Original recipe for homemade gingerbread from Germany. Enjoy baking! ----------------------------- Ingredients: 6 eggs, 500g (1lb 2oz) sugar (cane sugar) 240g (8 ½ oz) hazelnuts , finely ground 240g (8 ½ oz) almonds, finely ground 50g (1 ¾ oz) 100g walnuts (3 ½ oz) of orange peel 100g (3 ½ oz) lemon peel ½ vanilla bean ½ tablespoons each: cinnamon, cloves, coriander, allspice, mace, cardamom zest of one orange (organic) zest of one lemon (organic) a piece of fresh ginger wafers...



http://www.youtube.com/watch?v=gT1BU5U9zWE&hl=en

receipe UNSECURED LOANS

ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น